tisdag 20 augusti 2013

Hade jag fel åsikt, Ola Axman?


För ungefär en vecka sedan skrev jag ett inlägg här på bloggen där jag försöker visa hur dum ide det är att lägga ner den klass i ÅB som vi Svenskar är absolut bäst på internationellt. Givetvis pratar jag i egen sak och ville gärna veta hur ÅB/Axman tänkt eller inte tänkt.

Fick väldigt många träffar på just detta blogginlägg och även Ola Axman läste och svarade på mitt inlägg vilket jag tycker är jättebra.
Tyvärr väljer Axman att svara mig på Facebook där jag inte är med och trots att någon vänlig person påpekar att jag inte är med på FB så struntar Axman i detta.
Varför svarar man och ändå inte svarar?
Hade jag fel åsikt?

Nu tycker nog många att jag är en idiot som inte är med i FB och det kanske jag är.
Men hur ska jag veta att det är FB som gäller som Axmans/ÅBs personliga eller officiella info kanal?
Hur ska alla (minst 2/3 av alla PFKare) som inte är med i FB få reda på hur ni tänker och vad som händer? 
Är detta verkligen ett sätt att bredda tävlingen som ni säger er vilja göra?

Någon trevlig kollega tyckte att jag skulle ta del av ett FB inlägg som Annika Af Klercker skrivit och jag tycker att hon formulerar sig bra, därför citerar jag henne här. 

Ola du har själv valt att ta diskussionen i enskilda inlägg här på fb. Att hävda att vi inte för diskussionen framåt bara för att vi inte vill styrka en eller annan klass är knappast heller det att föra en diskussion. Den ståndpunkten skadar bara dig själv och ÅB.” /Annika AF Klercker

Annika är en av våra fantastiskt duktiga fotografer och Axman/ÅB bör nog tänka sig för hur man behandlar en fotograf som henne.

Det är inte en förlust för Annika att hon inte får tävla i ÅB.
Det är en förlust för ÅB att inte ha med Annika som tävlande.

Tänk på det, Axman/ÅB

Bild från Årets sportreportage år 2000

2 kommentarer:

 1. Om du hade fel åsikt?

  Tänkte att jag skulle svara dig här då du tydligen inte har tillgång till facebook, men tydligen var det stop med max 4096 tecken i kommentatorsfälten så jag skickade ett mail där jag försökte summera hela diskussionen som jag gjorde på Facebook, i mailet återfinns inte siffrorna som fanns på kostnader om enskilda poster, men annars är de ganska lika.

  För de som inte har möjlighet att läsa mailet summerar jag sista stycket i mailet som innebär att vi har haft ärendet uppe för diskussion igen och det är lite oklar hur vi kommer att gå vidare efter de massiva diskussionerna, men att vi ser över möjligheterna att återinföra sportreportaget och går igenom de förslag vi fått in från er på facebook.

  Så hade du fel åsikt?
  Tydligen inte ;)

  Han som tänkte på det...
  Axman/ÅB

  SvaraRadera