lördag 20 juli 2013

Tack för tipset Micke Berg


Verkar det vara rötmånad på många sätt.
Fastnar för Micke Berg som i sin blogg skriver:

"Av de tio bästa fotograferna i Sverige är det bara jag som skriver blogg. De flesta fotobloggar i Sverige skrivs av amatörer och där finns ju inte mycket att hämta för den som vill utvecklas, för utvecklas gör man bara om man försöker lära av de bästa."

Tack för tipset Micke Berg, då behöver jag aldrig mera läsa din blogg.

Personligen tror jag att största hindret för att utvecklas är att man tror att man är
"en av de tio bästa fotograferna"
Jag tror dessutom att vi alla har att lära av varandra oavsett om man är amatör, proffs eller fotograf som lever på bidrag.

5 kommentarer:

 1. Haha, så klockrent!

  SvaraRadera
 2. Haha, den var bra, jag ger mig direkt, jag tänkte närmast på att jag känner fan ingen fotograf som håller på som skriver blogg,Tunis, petersen, smollan, Jh, tuija, osv,,,ingen skriver blogg, du gör det tydligen, bra, men hur många skriver och då menar jag inte typ enkelt facebooksnack, utan mer på djupet,,,en annan sak är att jag har faktiskt sagt en del goda ord om dig genom åren och senast berömde jag Thomas i NY , men då är det jävligt tyst vill jag lova,, ha det gott
  m

  SvaraRadera
 3. Till Micke

  Jag håller med dig om att Tomas i NY är en mycket duktig fotograf och bloggare.
  Du har oxå helt rätt i att det vore bra med fler fotografer som bloggade för det finns väldigt många duktiga bildmänniskor här i Sverige som sitter på unik kunskap.

  Vad jag, du och många "gamla" i gemet måste passa oss för är stelna i den roll vi tagit på oss.
  Hitta sätt att utveckla oss själva på samma gång som vi förmedlar det vi står för och uppmuntrar nya generationer av fotografer som har en helt annan syn på bilden, bildens värde och inte minst hur äkta bilderna är.
  Lyckas vi hitta miljöer där bildmänniskor ( gärna oliktänkande) träffas och pratar om bild så kommer vi alla att tjäna på detta.

  Tack för att du svarade på mitt inlägg och tack för att du bloggar:-)

  mvh Jonas

  SvaraRadera
 4. Undrar hur många unga duktiga bloggande fotografer som känner till Micke Berg?

  SvaraRadera